Mariusgrytekluter – igjen

Denne bloggen lever fortsatt altså. Sånn ved siden av strikkeriene driver strikkemonsteret og tar bachelorgrad i psykologi, og bacheloroppgaven ble jaggu levert i går. Så nå kan det pustes litt lettet ut før man tar et mageplask uti to essay. I mellomtiden rakk jeg i det minste å bli ferdig med et par grytekluter jeg startet på i januar. De er strikket på pinne 3.5 i Søstrene Grenes bomullsgarn etter oppskrift fra Mariusboka.

Advertisements

7 thoughts on “Mariusgrytekluter – igjen

 1. Så fine! Ser du har heklet dem sammen litt annerledes enn i boka. Hvordan er det du har gjort det? Hilsen ei som er forholdsvis “grønn” når det gjelder hekling…

  • Takk!
   Neida, jeg bare droppet picotkanten. Altså jeg heklet bare den første omgangen med fastmasker. Banner høyt når jeg hekler picotmasker, og dessuten syntes jeg det ble penere uten… men det kan ha noe med å gjøre at jeg ikke er så flink til å hekle picotmasker i utgangspunktet da.

   • Okei, der ser du hvor “grønn” jeg er 😉 Jeg syns også det blir penest sånn. Kanskje får jeg til det også. Skal ikke se bort fra at jeg prøver. God påske!

   • Et tips: Oppskriften krever 2 nøster av grunnfargen, og 1 nøste for Mariusborden. Men kjøp 2 nøster av hver farge (og et nøste for den øverste borden). Da får du nok til 2 sett grytekluter i motsatte farger. 😀 God påske!

  • Takker! ^^,

   Ja, de er kjempegøyale og raske å lage. De her er det femte paret, og nå har jeg lagd enda et par – og jobber med par nummer 7 (dog med en liten vri)! :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s